søndag 23. juni 2013



mandag 17. juni 2013

Summer... I´m comin your way !



Jeg har ni dager igjen på jobb.

Så går jeg på  47 dager fri !

Deilige vidunderlige sommerferie.


Håper det blir late dager med mye solskinn,
Gøye dager med gode venner,
Sene netter med masse god vin,
Deilige morgener med reiseradioen, 
Fine bilturer , fisketurer og svømmeturer.



Utover dette ønsker jeg meg dager som blir gode minner.

Skal du ha sommerferie ? 

lørdag 15. juni 2013

Rachel Rays Filled Chicken Cutlets, Eller superdigge kylling fileter/ fileer ;)







ingredienser, 4 pers.
  • 2 SS   EVOO  ( extra virgin oliveoil ;) 
  • 4 Kyllingfileter
  • salt, pepper
  • 1 ss tørr sherry (ikke livsnødvendig altså...)
  • 2 ss Rosiner
  • 1/2 kopp revet pecorino-romano eller Parmesan
  • 1/2 kopp blad persille
  • 1/4 kopp ristede pinjekjerner
  • 1 liten rød chili, uten frø
  • 3 ss capers , småhakket
  • 2 fedd hvitløk småhakket
  • 1 ss revet sitron skall, bare det gule.
  • 8  skiver prosciutto de parma
  • 4 små biter ( ca en halv teskje hver ) smør
  • 4Sitronbåter
Gjør sånn her ; 
  1. Sett ovnen på 250 *c . Varm oljen i en høy stekepanne, jeg bruker Ikea sin 365 + sautee panne, og er superfornøyd med den . Krydre kyllingen med salt og pepper og stek  2 min på hver side i oljen.
  2. Bland alle fyll ingrediensene ( i småbiter ) og stek dem lett i pannen. 
  3. Legg 2 skinkebiter  på en fjøl litt sånn over hverandre ved siden  . legg ett lag med fyll og smør det utover skinken.
  4. Legg på kyllingen og pakk den inn i skinken.
  5. Legg Kyllingen med  skjøten NED i en ildfast form, gjerne med bakepapir i bunnen , og ha en klatt smør på toppen av hver pakke. Stek til skinken er sprø , ca 6-7 min , (kommer litt an på ovenen, min er varmluft ) 
  6. Server med sitronbåt , Salat, aioli og deilig brød , foreksempel focaccia.

And thats whats for dinner tonight ;) 



fredag 14. juni 2013

Erfaring ?


Mulig jeg kommer til å prøve meg på en slik til urtene denne sommeren...

Noen som har erfaring eller tips å komme med ? 

Please, og tusen takk!


søndag 2. juni 2013

Well Hello June!


Vi er offisielt gått inn i sommeren!

Jippi.

Nå er det bare til å bestille pedikyr til puselankene ,
og finnefram flipflopper ...